Oefenpatiënten gevraagd

Zin in een gratis shiatsubehandeling?

Voor de examens van onze derdejaarsstudenten shiatsu zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Zodra de data voor 2018 bekend zijn, verschijnen die op deze pagina en kunt u zich inschrijven als vrijwilliger.

Wie zich tijdig inschrijft als vrijwilliger, krijgt een deugddoende behandeling. In ruil vragen we om de gemaakte afspraak zeker na te komen, anders kan de student zijn examen niet afleggen. In principe is een dergelijke behandeling gratis, maar als u tevreden bent zal de student het zeker waarderen wanneer u hem iets toestopt als blijk van waardering.

 

Hoe inschrijven?

Zodra er nieuwe data bekend zijn, kunt u gebruik maken van dit aanbod door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dezelfde dag nog krijgt u via e-mail een bevestiging van de afspraak.

 

Even praktisch

Tijdens de behandeling zijn er behalve een erkende leraar ook andere studenten aanwezig om de therapeut in opleiding te observeren. Misschien handig om te weten: ook voor hen geldt het beroepsgeheim.

 

Data in 2018 

volgt...