Modules van de totaalopleiding

Volledige opleiding tot shiatsu practitioner

YU SEN, Centrum voor Oosterse Therapieën is een erkend opleidingscentrum voor shiatsu. Onze opleidingen zijn erkend door de Belgische Shiatsu Federatie BSF www.shiatsu.be, die geassocieerd is met de European Shiatsu Federation (ESF)

De opleiding bij YU SEN wordt onderverdeeld in 3 niveaus, die deel uitmaken van de erkende opleiding Shiatsu-beoefenaar.

Deze opleiding is volledig conform de nieuwe regels 2011-2012 van de BSF. 

De gestructureerde opleiding wordt bijgehouden in "Het Shiatsuboekje voor de Student", dat wordt overhandigd aan iedere student tijdens het eerste opleidingsweekend van het eerste jaar shiatsu deel B.

De student is vrij om delen van de opleiding in andere erkende centra of scholen te volgen. Bij overlegging van het deelattest over dat onderdeel, wordt het betreffende onderwerp dan ook vrijgesteld. 

Studenten die geen interesse hebben in een complete opleiding (mét erkenning door de BSF op respectievelijk C1, C2 of C3 niveau) kunnen vanzelfsprekend ieder onderdeel vrij volgen.

Studenten kunnen alle te volgen modules ook doen in hun eigen tempo en in de volgorde die zij zelf kiezen (voor zover dat natuurlijk mogelijk is mbt vooropleiding). We spreken dus enkel van opleidingsniveaus en niet van kalenderjaren. 

De YU SEN School heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van opleidingen in relaxatie, craniosacraaltherapie, voedingsadvies, shiatsu en allerlei specifieke specialisaties voor professionele shiatsubeoefenaars.

Een professioneel team onder leiding van Alice Deen staat garant voor kwalitatief hoogstaande workshops, beroepsopleidingen en postgraduaat opleidingen.

YU SEN is erkend door de beroepsvereniging BSF. Op zijn beurt is de Belgische Shiatsu Federatie erkend door de ESF (Europese Shiatsu Federatie) en het Ministerie van Middenstand.

Onderstaand schema is een kopie van het afgeleverde studentenboekje.

Opleidingsniveau 1e jaar (niveau C1 voor de BSF)

omvat volgende verplicht te volgen modules: 

 

Opleidingsniveau 2e jaar (niveau C2 voor de BSF)
omvat volgende verplicht te volgen modules:  

nadien kan men aanvraag doen voor erkenning niveau C2 van de BSF

 

Opleidingsniveau 3e jaar (niveau C3 voor de BSF)
omvat volgende verplicht te volgen modules:

 

We hopen dat u kan genieten van het aanbod en de opleiding. 
Onze bedoeling is in de eerste plaats het doorgeven van kennis om op termijn goede en all-round shiatsu-practitioners te vormen.

Indien onduidelijkheden of vragen, stuur gerust een mailtje :  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vriendelijke groeten, 

Alice Deen en het ganse lerarenteam